26408
Book
In basket
Domowy wyrób serów / Ricki Carroll ; tłumaczenie Olga Knopińska. - Wydanie dziewiąte. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2024. - VII, [1], 271 stron : ilustracje ; 24 cm.
Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków! Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może się pokusić każdy z nas. Nawet w warunkach domowych – eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą – da się osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki. Źródło: www.empik.com
Availability:
Ropa - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Tytuł oryginału: Home cheese making : recipes for 75 homemade cheeses, 1996.
Funding information note
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again