26408
Książka
W koszyku
Warzywniak : zapomniane smaki / Tomasz Purol. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2017. - 207, [1] strona : fotografie ; 27 cm.
Są warzywa, które choć dawniej gościły na polskich stołach, z czasem zostały zapomniane. Niesłusznie! Tomasz Purol, uczestnik 5. edycji Top Chef Polska i szef kuchni restauracji Blow Up Hall 5050 w Poznaniu, odkrywa na nowo brukiew, topinambur, jarmuż, kolorową marchew, skorzonerę i pasternak. Brzmi dziwacznie, staromodnie? Nic bardziej mylnego! 60 przepisów na dania z zapomnianymi warzywami pokaże je z nowoczesnej, wyrafinowanej i przede wszystkim przepysznej strony.
Status dostępności:
Ropa - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: Topinambur, pasternak, brukiew, jarmuż, kolorowe marchewki, skorzonera.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronie 207. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej