26560
Book
In basket
Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.
Availability:
Ropa - Wypożyczalnia
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Funding information note
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2.0
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again