26408
Book
In basket
Warzywniak : zapomniane smaki / Tomasz Purol. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2017. - 207, [1] strona : fotografie ; 27 cm.
Są warzywa, które choć dawniej gościły na polskich stołach, z czasem zostały zapomniane. Niesłusznie! Tomasz Purol, uczestnik 5. edycji Top Chef Polska i szef kuchni restauracji Blow Up Hall 5050 w Poznaniu, odkrywa na nowo brukiew, topinambur, jarmuż, kolorową marchew, skorzonerę i pasternak. Brzmi dziwacznie, staromodnie? Nic bardziej mylnego! 60 przepisów na dania z zapomnianymi warzywami pokaże je z nowoczesnej, wyrafinowanej i przede wszystkim przepysznej strony.
Availability:
Ropa - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Topinambur, pasternak, brukiew, jarmuż, kolorowe marchewki, skorzonera.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronie 207. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again