26461
Book
In basket
Proste przepisy na jedzenie bez chemii! Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy „Zamień chemię na jedzenie”! Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie. Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników. W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: Ľ własne pieczywo, Ľ drugie śniadanie do pracy i szkoły, Ľ nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, Ľ desery dla łasuchów, Ľ dania świąteczne, Ľ zdrowe przekąski dla małych i dużych sportowców. źródło opisu: http://www.znak.com.pl
Availability:
Ropa - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okł.: Sprawdzone przez mamy.
Bibliography, etc. note
Bibliogr. s. 261-263.
Indeks.
Funding information note
Zrealizowano ze środków finansowych Biblioteki Narodowej w ramach Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa na rok 2015.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again